Ünlü isimler Episode’un bahar partisinde bir araya geldi!

1 dakikada okuyabilirsiniz

Aralık 2016’da ilk sayısıyla okuyucularla buluşan Türkiye’nin ilk dizi kültürü dergisi Episode, yayımlandığı günden bu yana 2 aylık periyodlarla okuyucuları sektörün farklı dallarından kişilerle buluşturuyor. Ön kapağında yabancı, arka kapağında yerli dizilere yer veren dergide yabancı ve yerli dizilerle ilgili oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı, TV ve dijital platform yöneticileriyle özel röportajlar yapılıyor.

3 Nisan akşamı Emaar Square Mall Art Centre’da düzenlenen Episode Bahar Partisi’ne Birce Akalay, Öykü Karayel, Berk Atan, Pınar Deniz, Burcu Özberk, Burak Tozkoparan, Merve Çağıran, Beste Kökdemir, Pelin Öztekin, Eren Vurdem gibi oyuncularla, Star TV Dramalar Müdürü Ümmü Burhan, senarist Pınar Bulut,  Diriliş Ertuğrul dizisinin yönetmeni Metin Günay ile Ömer Faruk Sorak gibi sektörün önde gelen isimleri katıldı. Davetliler, gece boyunca Oben Budak ve Hey Douglas’ın müzikleriyle eğlendiler.

OKUMAYI SEVİYOR MUSUNUZ?
Yazılarımızı takip etmek için

E-Bülten ile
SEVDİĞİN TÜRLERİ TAKİP ET

Bir çok basın kuruluşuna destek veren N’oluyo’nun popüler haberleri sana da gelsin istemez misin? E-posta aracılığı ile hangi türde haberler almak istersin?


Günün popüler yerli dizi haberleri

Günün popüler yabancı dizi haberleri

Günün popüler yarışma ve reality show haberleri

Farklı türlerden güne dair popüler televizyon haberleri

Farklı türlerden haftaya dair popüler televizyon haberleri
Endişelenmeyin, spam içermiyoruz.